Bruco House / Takeshi Ishiodori Architecture

first_imgManufacturers: Nissin-EX, Sanwa Company, Toray, VECTOR WORKS 2019 Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/941574/bruco-house-takeshi-ishiodori-architecture Clipboard City:MiyazakiCountry:JapanMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Norio NumaguchiRecommended ProductsWindowsVitrocsaMinimalist Window – SlidingWoodHESS TIMBERTimber – GLT HybridDoorsECLISSESliding Pocket Door – ECLISSE LuceWoodBruagBalcony BalustradesText description provided by the architects. Client liked the blue sea and sky from her parents’ house in this place. A small forest can be seen on the south side. When I thought about a sunny living room with a view of this scenery, many bent plans appeared. The overlap siding that is used on the outer wall and the unevenness that bends along the ground look like a caterpillar.Save this picture!© Norio NumaguchiSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Norio NumaguchiThe name of the project was named “Bruco”, which means a caterpillar in Italian. A bright and open living room spreads out when going up to the second floor through the dark and long corridor on the first floor. By putting crazy paving on the wall that connects the living room to the terrace, and by fully opening the wooden sliding windows between the terrace and living room to create an integrated space for the indoor and outdoor areas, the blue sky and sea that penetrates forever can be seen. You can feel deeply.Save this picture!© Norio NumaguchiSave this picture!SectionSave this picture!© Norio NumaguchiThe study room on the 1st floor is open on sunny days with a large sliding door that makes it easy for multi-hobby client to do whatever they want. The space is as simple as possible due to the complicated structure that is bent in many ways. By making the first and second floors the same volume, it has a neat appearance. With the interior and planting carefully selected by the client, the caterpillar became a subtropical butterfly.Save this picture!© Norio NumaguchiProject gallerySee allShow lessDanilo Paint Showroom / Jingu Phoenix Space Planning OrganizationSelected ProjectsValentine House / Eric Meglasson Architect & Lightfoot A+DSelected Projects Share Save this picture!© Norio Numaguchi+ 19Curated by Hana Abdel Share 2020 Lead Architects: ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/941574/bruco-house-takeshi-ishiodori-architecture Clipboard “COPY” Japan Houses CopyHouses•Miyazaki, Japan Year:  Bruco House / Takeshi Ishiodori Architecture CopyAbout this officeTakeshi Ishiodori ArchitectureOfficeFollowProductsWoodStone#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesMiyazakiOn FacebookJapanPublished on June 15, 2020Cite: “Bruco House / Takeshi Ishiodori Architecture” 15 Jun 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogAluminium CompositesTechnowoodHow to Design a Façade with AluProfile Vertical ProfilesGlassMitrexSolar GreenhouseMetal PanelsAurubisOxidized Copper: Nordic BrownDoorsEGGERWood Laminate Doors in Molecular Plant Science InstituteStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Nebula SeriesWall / Ceiling LightsLouis PoulsenLamp – LP RiplsWood Boards / HPL PanelsBruagRoom Dividers – Partition Wall MDFStonesNeolithSintered Stone – Mar del PlataWindowspanoramah!®ah! SecurityPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsMIS Facade PanelCarpetsFabromont AGTextile Floor Covering – Orbital® 07 COLORpunkt®LightsNorka lightingLuminaire – BelfastMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?宫崎“毛毛虫”之家 / 石躍健志建筑设计事务所是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” Architects: Takeshi Ishiodori Architecture Area Area of this architecture project Bruco House / Takeshi Ishiodori ArchitectureSave this projectSaveBruco House / Takeshi Ishiodori Architecture Takeshi Ishiodori Area:  142 m² Year Completion year of this architecture project Photographs:  Norio Numaguchi Manufacturers Brands with products used in this architecture project ArchDaily Projectslast_img read more